keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

huolestus...

Raskausaiheista,voipi olla että sitä tulee nyt jostain kumman syystä tuutin täydeltä! Nyt olis raskausviikkoja kasassa 16+3,eli 17 viikko menossa, oon yrittänyt kuulostella ja tehdä kaikenmoisia kikkoja et saisi pienokaisen liikkeet tuntuviin,vaan eipä mitään=(. Ekassa ultrassa vauva saatiin komiasti heräämään yskäisyllä, ei kyllä nyt tepsi tuo.Netti on siinä huono juttu että oon lukenut monen tuntevan ensipotkut jo viikosta 13 eteenpäin,ja vieläpä ensisynnyttäjillä.Itse esikoisesta tunsin potkut viikoilla 17 ja kuopuksesta vielä aiemin.Jotain pientä alavatsassa tapahtuu, mutta otappa siitä nyt selvää onko se suoliston omaa elämää vaiko  jotain muuta?...voi hööööh ja huoh, sitä tuntee itsensä taas niin teiniksi ja äärettömän fiksuksi  näiden ajatustensa kanssa, ehkä näiden  takana on se ajatus että tämä pikkuinen on se meidän viimeinen tähtönen ja toivoisi hänen pysyvän matkassa mukana.Ensi tiistaina vasta neuvolaan...aika sinne tuntuu juuri nyt liian pitkälle.

4 kommenttia:

  1. Mie kolmatta odottaessa odottelin myös liikkeitä viikolta 16 alkaen, mutta typy odotutti ja hermostutteli äitiä ainakin viikolle 22 asti :)Siihen asti ei mitään oikein selkeetä tullut, mitä olisi voinut vauvan potkuksi kutsua.

    Jännitystä oli myös sillon np-ultrassa kun vauvaa ei saatukaan näkymään sauvan kanssa, kohtu näytti ihan tyhjältä. Että hermostutti ja kovasti. Varsinkin kun neuvolassa ei vielä oltu sydänääniä saatu kuuluviin. Olin ihan varma, että kohdussa ei ole mitään!! Mutta vatsan päältä ultrattuna jostain poimujen välistä vauva löytyi ja hyvin voi.

    Uskon, että siullakin kyse vain siitä, että vauva on niin syvällä jossain että liikkeet ei tunnu.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tuo jo lohdutti!Jotenkin vaikka järki sanookin että eihän niitä oo pakko vielä tuntea...niin silti sitä vaan suuntaa ajatukset mitä jos puolelle.Monet vaan tuntuvat olevan kovin ihmeissään siitä mitenkä en tästä kolmannesta oo vielä mitään tuntenut, ja onhan ne raskaudet kuitenkin aina erilaisia.Mun pitäis vaan oppia olemaan hieman kärsivällisempi =) Hyvää mökkeily kesää sulle! =)

    VastaaPoista
  3. Voi kans istukka olla edessä
    ja vaimentaa liikkkeitä.
    Mulla ainakin tuntuu nyt heikommin
    liikkeet kun aikasemmissa raskauksissa
    mutta nyt viikon 20 jälkeen alkanut
    olla liikkeitä ihan tarpeeksi;)

    Tsempit sinne!

    Jamssi

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia tsempeistä ja samat myös sinulle,kyllä tuolla vatsassa jotain tuntemuksia löytyy vaan kovin ovat vielä epämääräisiä.Tänään vaihtui raskausviikko 17+0 ja tosiaan tiistaina pääsee taas neuvolaan,...miten niitä käyntejä odottaakin =)! aurinkoista sunnuntaita!

    VastaaPoista