torstai 7. helmikuuta 2013

Vaavi 2kk ja neuvolaterveiset

Nopeasti tää aika hurahtaa,vauva täytti eilen jo 2kk.Huisia!
Meillä oli myös neuvolaa eilen ja sinne vaunuiltiin läpi auraamattomien
teiden,höh.Pientä risua nyt neuvolasta: Neuvola tehty tarhan yhteyteen,vaunupaikkoja/vaunujen säilytyspaikkaa ei ole.Eilen sitten kapinoiden ajattelin etten niitä siihen ulos jätä jäätymään,väenvängällä sain tungettua ne neuvolan tuulikaappiin ja onneksi otin ne sisään koska neuvolan ainut pieni hoitotaso on tungettu vessaan jota ei nyt päässyt käyttämään.Jep,vessassa tehtiin maalausurakkaa.Ihan ensiksin olisin vaunulenkin päätteeksi halunnut käydä vessassa ja toisekseen olisi mukava vauva siinä riisua tai ainakin pukea.Vaatteiden naulakkoon oli vedetty jokin verho ja lappu,lasten leikkimaja tai jotain joten omat ulkovaatteet viskasin penkille jossa tämän remppamiehen vaatteet myöskin.Neuvolaan tulin tarkoituksella 15 minuuttia etuajassa jotta kerkeän imettämään tytön kun heräää.Eipä siinä tehnyt mieli imettää kun remppamies tuijotteli,suora näköyhteys siis penkin ja tämän pienen vessan kanssa,jonka ovea hän piti apposellaan.....sit se maalin käry!!!Ihan hirveätä haistella sitä siinä 15 minuutin ajan.....no joo,se niistä nurinoista!
Niitä kuulumisia: Tyttö sai neuvolakorttiin kehuja niskan kannattelusta ja hyvästä ihosta(hormoninäpyt siis häipyneet),kovasti hymyili ja yritti jutella th:lle.Painoa tytöllä oli 5960g,(on siinä sylikummilla pitelemistä) ja pituutta 62cm,pitkä tyttö!Hyvin kasvaa tuo tyttö ja kehitys normaalia.
Täällä elo jatkuu entiseen malliin,6 herätään...aamupesua ja syöntiä ja sitten autolla viemään lapsia kouluun,vauva nukahtaa jo pukiessa ja saattaa pisimmillään nukkua 4 h päikkärit.Herätessä syödään,kuivitellaan ja seurustellaan.Kovasti on kiinnostunut mitä ympärillä tapahtuu ja kantoliina ollut ihan huippujuttu meille.Seurustelun jälkeen ulkoilemaan ja nukkuu sen pari tuntia,iltapäivisin nukutaan hyvin pieniä hetkiä,nekin lähinnä sylissä.Iltapuuhat aloitetaan 8 aikoihin...öisin heräillään,ensin nukutaan n 3-4h pätkä ja sen jälkeen heräillään 1-2 h välein,vain hetkeksi syömään.Viime yönä oli vain yksi syöttökerta,mutta enpä uskalla vielä hurraa!ta asian puolesta,taisi olla enemmänkin poikkeus kuin sääntö.Aamulla olikin sitten petivaatteet märät maidosta ja pöllästynyt olotila:ettäkö tässä sai ihan nukkuakin =)Tuttia tyttö ei vieläkään huoli sitkeästä yrittämisesti huolimatta.Ristiäisetkin lähenee,pappikin sai kahvia juodakseen  ja käytiin samalla läpi ristiäisten kulkua.=) Hyvää alkavaa viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Kivalta ja tutulta kuulostaa tuo teidän arki.Meillä on vaan masuvaivat lisänä päälle:'(

  Olipas ikävä neuvolakäynti,vaikkakin kivoja kommentteja saitte niskan tukemisesta :) Luulisi,että koska vauvoja siellä käy useampia pvän aikana (ja niille toi maalin käry ei kyllä ole hyvästä) niin tuollaiset jutut tehtäisiin v.loppuna.

  Koska teillä on ristiäiset?Meillä on 2 vkon päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kurjaa nuo masuvaivat, toivottavasti lähtevät pian pois! Totta tuo maalinkäry juttu ja tuo neuvolahan on tarhan tiloissa niin miltä näiden tarhalasten tuntuu haistella kokopäivää sitä käryä, mulla tuntui jo vartissa hajun tunkevan pääkoppaan.Meillä tosiaan ristiäiset 17.2, aikaisemmin oli näitä tarkoitus juhlia mutta nuo kummit ovat tällä hetkellä Amerikassa.Kotona juhlitaan lähisuvun kera.

   Poista
 2. Kiva kuulla teistä!

  Ompa tyttö kasvanut! Niin sitä pitää <3 Meillä torstaina 14. päivä 2kk neuvola, saapa nähdä meneekö 6kg rikki, ainakin tuntuu että painoa on tullut taas tyllerölle. Meillä oli ristiäiset viime sunnuntaina ja nyt vauva on virallisesti sitten Elina :)

  Ihania ristiäisiä teille ja pienelle onnellista matkaa elämään! <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos!Onnea Elinalle kauniista nimestä!Jään odottelemaan neuvola kuulumisia ja jännäämään meneekö 6 kg raja rikki. :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista