sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Joulufiilis

Kuva lainattu
Ihanaa,nyt näyttää jo niin jouluiselta.Edellispäivä alkoi tuo lumisade,joskin se tuli kovan tuulen kera ja sai aikaan sähkökatkon kahdesti.Mä oon ollut nyt muutenkin ihan super energinen,eilen tuli siivottua koti oikein kunnolla joulukuntoon,joulumatot ja loput koristeet paikalleen( ei toki kuusta vielä=) ) ja sain kuin sainkin,siivotttua tuon meidän vaate/romuvaraston...se on ollutkin jo pitkäaikainen projekti joka vain venähti ja venähti ja toisekseen se oli tarkoitus hoitaa ihan miehen kanssa yhdessä.Samalla innostuin siivoamaaan meidän ulkovarastonkin ja vein siivottuun ulkovarastoon perheen pyörät ....niitä ei varmaankaan vähän aikaan nyt tarvitse.Se mitä en ole saanut aikaan on supistukset,mihin ovat hävinneet??On aivan ihana käydä koiran kanssa iltalenkillä kun lumi narskuu kenkien alla ja jouluvalot valaisee pimeyttä, <3 niin fiiliksissä.Tätä joulua odotan taas enemmän kuin vähään aikaan.Kahdesta syystä,yksi tietysti on se että meillä varmasti on pieni tuhisija viettämässä tätä joulua kanssamme,toinen on se että saamme meille tärkeän perheen,viisihenkisen sukulaisperheen meille viettämään joulua kanssamme.Siellä kun on pienempiä lapsia on joulupukkikin tilattu paikalle =) Lasten joulumieltä on niin ihana katsoa.Meillä nuo lapset on jo niin isoja ja ne tietää jo tän systeemin,tietynlainen joulun taika on kadonnut sitä myötä.<3 Mielenkiinnolla odotan myös koiruuden reaktiota joulupukkiin =)Tänään lähti raskausviikko 39 käyntiin ja jännällä odotellaan että koska lähtö edessä,edelliset ovat molemmat alkaneet yöllä supistuksilla,viikoilla 39+risat.Olo on ollut loistava eikä kauheasti mitään supisteluja,tai no niitä pieniä kivuttomia kyllä.

4 kommenttia:

  1. Hitsiläinen! Oon ihan totaalisesti missannut sun blogin vaikka mun lukijana oot ollukin! Onneks nyt löysin tieni tänne ja pääsen seuraamaan viime metrejä, melkein samoissa mennään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa,kivaa saada lisää lukijoita! Musta on aivan ihana seurata muita samassa tilanteessa olevia ja nyt saapi jännitellä koska näitä vauvoja alkaa putkahtamaan maailmaan =)

      Poista
    2. Niinpä! Mitkäs viikot sulla nyt on? Taidat olla mua pikkusen edellä? :)

      Poista
    3. Nyt viikot 39+2,kotiudun juuri neuvolasta...postailen siitä hetken päästä =)

      Poista