tiistai 6. marraskuuta 2012

neuvolalääkäri rv 35+2

rv 35+5
Hetki sitten kotiutuneena neuvolalääkäriltä,itseasiassa tämähän kerta oli se ns.synnytystapa arviointi...joka tosin ei poikennut mitenkään edellisiltä neuvolalääkäri käynneiltä.
Lääkäri tuumas että tää pienoinen on varmaan samaa koko luokkaa syntyessään kuin edellisetkin,eli siinä 3,5kg.Vauva oli edelleen raivotarjonnassa ja pää tuntui kuulemma hyvin sisätutkimusta tehdessä.Näillä näkymin ei estettä alatiesynnytykseen.Paikat olivat pehmeät mutta pysyneet kiinni,kohdunkaulan pituus 1,5cm.Siinä selällään maatessa beebe protestoi taas jälleen potkien ja melskaten kuunnellessa <3 ääniä,ihan kuten minäkään en tykkää yhtään maata selälteni kun ei henki kulje.Ensimmäiset isoimmat sykkeet bongattu,beebe aloitti 160 sykkeillä jotka sitten rauhoittuivat siihen 150+.Maha mitaksi saatiin nyt 33 1/2,eli yläkäyrillä mennään....hassua;näin juuri ystävääni viikonloppuna joka totesi että onpas mulla pieni maha...vaan eipäs olekkaan!Painoa on nyt kaiken kaikkiaan tullut 10kg.Turvotus plussaa,mulla on nyt nilkat kuin pullataikinaa =( Verenpaine kuitenkin hyvä,119/73 ja näytteet puhtaat.Ensi viikolla mulla otetaan verestä vastanäytteitä,syystä että olen ollut vuonna 98 verensiirrossa.Esikoisen synnytyksessä menetin verta liiaksi ja mulle lykättiin 2 pussillista punasoluja...tuskinpa tästä nyt mitään löytyy,varotoimi kuitenkin.Kuopuksen odotusajalta multa otettiin myös samat näytteet rv 36.Semmoisia...

......muut kuulumiset: Täällä voidaan vallan mainiosti,on ollut ihanaa kun saa taas tehdä ja touhuta.Viikonloppu meni laittaessa pihaa talvikuntoon,koko perhe osallisena ja perjantaina kun saadaan nuo talvirenkaatkin vihdoin ja viimein alle,niin mun puolesta saa se lumi tulla.Tänään meillä olis illemmalla esikoisen rippikoulun jokin infokahvittelu-tilaisuus,aika huikeeta!!
Tämmöistä tavallista arki aherrusta tänne,ei sen kummempaa...hyvää tiistaita!

4 kommenttia:

 1. Kuulumiset lukemassa
  niin jännää just sitä oli itekin viimesillään
  ja nyt jännään sun raskautta;)

  Jamssi

  VastaaPoista
 2. Jep,vaikka odottavan aika on pitkä on tää loppupeleissä nopeaan etenevää touhua=)...jää kyllä pienoinen haikeus kun tää on mulle sitten se viimeinen raskaus.

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva käydä lukemassa sun neuvolalääkärikuulumiset kun itsellä samainen lääkäri ens maanantaina enkä oikein tiennyt mitä odottaa mutta sinun kertoma valaisi :) Kiva kuulla että siellä on kaikki kunnossa! Loppumetreillä mennään! Jaksuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja jaksamisia sinulle myös <3 !Mä jään vastaavasti odottelemaan sinun lääkärineuvola-postaustasi.Monissa paikoissa tuohon synnytystapa-arviointiin kuuluu vielä lisäksi ultraus vaan täällä sitä ei harmikseen tehdä.

   Poista