tiistai 18. syyskuuta 2012

Neuvola kuulumiset rv 28+2

Eilen oli taas vihdoin neuvolalääkäri."Lyhyesti" kuulumiset:
Pissa puhdas
RR 123/72
B-Hb 120 (rautakuuri alkaa)
Painonmuutos viikko -200(whaaat??..miten näin vaikka ruokamäärä pysyy samana,ellei jopa kasvanut,vaatteita ei varmastikaan ollut kevyemmin päällä mitä viimeksi punnittaessa)
Kohdunpohjankorkeus 27 1/2.Mittaa siis löytyy,mutta tämäkin hieman notkahti käyriltä,masu on tosi alhaalla...

Tälläkertaa sydänääniä jouduttiin hakemaan,sekin tuntui hassulta kun maha on pinkeä ja vauvan melkein tuntee tuosta masun päältä.Istukkakin kun on takaseinämällä...löytyivät nekin sitten lopulta,beeben syke + 130.Meillä ei oo koskaan vauvan sydääänet nousseet 140 yläpuolelle ja kas kummaa...oon sitten tästäkin asiasta osannut hermoilla.
Ja sitten se kohdunsuun tilanne...edelleen on pehmeä ja nyt oli lyhentynyt,kohdunsuunpituus oli 1 1/2cm.Sairasloma siis jatkunee ja kotityöt sun muut kiellettiin.Sain lähetteen Tyksiin äitiyspolille,lähete menee kiireellisenä eli 7 pvän sisällä kutsu käy...
Niin ja sekin..varmaan jo maininnutkin että jos ja kun palaan töihin saikun jälkeen on osastonvaihto edessä.Viimeviikolla töistä soitettiinkin ettei osastonvaihtoa ollut saatu järjestettyä...että en olisi jokatapauksessa enää kyennyt osastollamme työskentelemään...tälläistä tällä kertaa!

4 kommenttia:

 1. Mulla kanssa notkahti muutama viikko sitten paino ja se selitettiin sillä, että vauva on nyt alkanut kasvaa kovaa kyytiä ja kerää painoa itseensä, siksi se vie minun "massaani" ja enemmän energiaa.. Tsemppiä ja lepäile!

  VastaaPoista
 2. No voi, onneks sulla on isommat lapset jo niin isoja että niidenkin puolesta saat lepäillä. Ja aaaaa mikä klisee mutta nauti nyt vielä siitä lepäilystä sit kun voit :D
  Hyviä vointeja!

  Pitäis nähdäkin taas joskus, kun jakselet?

  VastaaPoista

 3. Kiitoksii ja lepäillään kyllä!...Mia,seura kyllä kelpais ja ois aika ihanata nähdä tein uusin tulokaskin...mulla ainakin on nyt aikaa treffailla.

  VastaaPoista
 4. Onnea! Voitit arpajaisissani vintagepalkinnon. Lähetätkö yhteystietosi arjeniloja at gmail.com.

  Raskautesi kuullostaa vähän samalta kuin omani... Jouduikin vuodelepoon kuukausiksi, mutta kaksi tervettä lasta syntyi :)

  VastaaPoista