keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

päivien viemää

todellakin...hitsivie kun tuntuu ettei löydä aikaa kirjoittelemaan,pikaisesti käyn kyllä lukemassa muiden kuulumisia,asiaa ei yhtään edesauta et se mun läppärin näppäimistö ei edelleenkään pelaa,mur.Aika kuluu siivillä, typy jo kohta 4 kk...huisia.Mä tuossa viikkoa takaperin keittelin bataattia ja porkkanaa soseiksi pakkaseen ja uteliaisuus heräs, oli pakko antaa muruselle vähän maistiaisia pikkulusikan kärjellä...yhtään en enää muista mut pitäiskö niiden osata syödä?!? meillä ainakin työnnettiin kaikki ulos suusta ja mikä hauskinta,uusin opittu hauska juttu...pärisyttäminen,varsinkin ollessa porkkana sosetta suussa on mainiota pärisyttää ne äipän naamalle.Viikko tehtiin siten et joka päivä maisteltiin lusikan kärjellä,vaan eipä  muutosta,yök sanois hän jos sanoista sais jotain tolkkua.Eilen isä osti sitten kaupan mango yllätystä vaan sitäpä typy osas syödä,jäi oikein maiskuttelemaan,nam!Yöt...ovat ihan piparia kerrakseen,pisin ensimmäinen pätkä on se 2 h ja sit heräillään 0,5-1 h välein,uuh että mua väsyttää öisin!!Yks ainukainen viikko meillä oli herkkua,herättiin vain kerran tai kaksi yössä,mutta kun pääsin tästä asiasta kehumaan ni johan muuttui ääni kellossa.Päivisin ollaan niin sylivauvoja ettei tosikaan,etenkin silloin kun ois suunnitteilla leipomusten päivä...niinä päivinä ei nukuta edes kunnon päikkäreitäkään.Iltaisin ärtymys kasvaa,siis vauvalla...ei mulla! Oon yrittänyt kurkkia kiusaisiko hampaat,ei näy.Edellisillä puhkesi 4 kk ja oletan toki menevän samoilla viivoilla.Nyt meillä kääntyillään hyvin ja tartutaan kaikkeen mihin käsi yltää,selällään ollessa potkitaan jaloilla että päästään vähän liikkumaankin...mutta vain selällä oltaessa.Se on toki täysin tahatonn,kunhan kiukuspäissään potkii ja hyörii kun ei siinä viihdy.Typsykkä kuitenkin varsinainen ilopilleri <3 ,tykkää edelleen vaunuilusta jossa ainoa paikka hyville päikkäreille...tää mamma on kyllä unohtanut ne hyvät ja pitkät lenkit jonnekkin,ulkoillaan toki päivittäin mutta laiskemman puoleisesti.Tänään muuten mennään jo toistamiseen vauva muskariin...ihan vain siksi että halusin nähdä muitakin äitejä vauvoineen.Vauvoista puheenollen,koska tää kaamea vauvakuume lähtee pois???!!ja ei,meillehän ei enää tuu vauvoja,siitäkö tää kuume sitten johtuu,mikälie haikeus!Mä NIIN haluaisin olla raskaana ja synnyttää sen vauvan ja tuoksutella sitä vastasyntyneen vauvan tuoksua ja kuunnella sen ihanaa tuhinaa..outoa..ja haluaisin että meidän vauva pysyis ikuisesti vauvana.Lähipiirissä on nyt tullut ja on tulolla aika monella pikkuisia.
Ihana tää orastava kevät,ai että!!..ainut mikä keväässä on vähemmän ihanaa on tuon  koiraan karvaanlähtö ja sisätiloissa loistava pöly,huh...verhot eteen vaan!!Ens kerralla päivitän neuvola kuulumisa ja meillähän on oikein se isäneuvola seuraavalla kerralla.Kuulumisiin!

4 kommenttia:

 1. Mulla on kanssa jo vauvakuume, oijoi. Miestä pitää ehkä tovi vielä taivutella ;) Sinulle on tunnustus blogissani!

  VastaaPoista
 2. Muistan kans, kuinka tunsin haikeutta kuopuksen synnyttyä kun tiesin sen, että hää jää meidän viimeiseksi vauvaksi. Olen aina rakastanut raskausaikaa, synnytystä, sairaalassa oloa, pienen vauvan hoitoa ja kaikkea mitä siihen kuuluu. Nyt kuopus on jo kohta 6,5v. Ja on edelleen se äidin 'vauva'.

  Jaksuja yötohinoihin!! Nukutatko vauvaa vierelläsi? Meillä yöt olivat todella katkonaisia kun vauva nukkui vieressä ja heräili vähän väliä maidonhajuun, kun nostin parin metrin päähän pinnasänkyynsä nukkumaan, piteni yöunet reilusti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä siirrän pikkuisen omaan sänkyyn kun on nukahtanut,aamuyöstä jää sitten viereen nukkumaan.oikein huonoina öinä olen jättänyt jo toisen heräämisen jälkeen vierelle ja totta,silloin tuntuu kuin olsi "kokajan" hamuilemassa rintaa..kaiken kukkuraksi en saa itselleni kunnon asentoa kun vauva kyljessä.Uskallanko jo mainita että nyt on kuitenkin 2 oikein hyvää yötä takana.

   Poista