perjantai 8. maaliskuuta 2013

Pikkuinen jo 3kk

Huisia miten aika menee nopiaan,meirän pikkuinen jo 3kk.Sen kunniaksi käytiin eilen neuvolassa ottamassa rokotteet :(( Aikamoista huutoa sai aikaan ja oli siinä äidilläkin tippa linssissä.Hieman kitiseväisempi oli illalla joten annoin Panadolia yötävasten.Pituuttta oli tullut yllätävän vähän viime kertaan,pituus 62,7cm.Painoa oli tyttönen saanut 6630g eli kyllä tuo maito nayttää riitttävän pienen tarpeisiin.
Mites meillä menee? Yöt edelleenkin katkonaisia,viime viikolla näytti jo paremmalta ja oli öitä jolloin pärjättiin kahdella yösyötöllä.Useimmiten menee siten että ensin nukutaan 4h pätkä ja sen jälkeen heräillään 2h välein.
Päivällä nukutaan yhdet 4 h päikkärit,ulkoillessa.Loput päikkäreistä onkin sitten lyhkäsempiä.Olen asentanut ittelleni sports trackerin kännykkään joka sitten motivoi vähän käpyttelemään,yhden päivän ennätys oli hieman päälle 10 kilsaa!Useimmiten kuitenkin se 5 kilsaa tulee jolkoteltua...
Emma löytänyt nyrkkinsä jotka tietenkin tunkee suuhunsa,oppinut myös kurottamaan kätensä leikkimaton leluille ja niitä myös yrittää suuhunsa laittaa.Ensimmäiset äänelliset naurupyrähdyksetkin päästy kuulemaan,oi että! Mahalta selälteen on kääntyillyt muutamia kertoja mutttei ihan vielä handlaa tätä juttua...eikä sitä mikään kiire tarvi ollakkaan!Viihtyy nyt yllättävän kauan lattialla "leikkien",liinakin on päässyt jo häviämään jonnekkin.
Ihan hirveitä ilmoja ollut täällä,lunta tullut ihan liikaa ja muutama päivä ollut niin tuulisia et piha täynnä oksia jotka tuuli riepoitellut irti,tänäkin aamuna kun lähettiin liikenteeseen oli pakkasta - 18...hyi,sais jo kevät tulla.
Seuraava postaus voiskin olla jostain ihan muusta kuin vauvaturinoista.Hyvää viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. On kyllä mielenkiintosta seurata sun blogia kun meidän muksut on niin saman ikäisiä. Meillä on 3kk neuvola ens tiistaina, sit saadaan uudet mitat, mut mistään kääntymisestä ei vielä tietookaa, eikä ymmärrä tarttua muuhun kuin sormeen jos tarjoaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan ylläripyllärinä nuo meidänkin kääntymiset tulivat,sitä
   ennen ei elettäkään.Täytyykin käydä lukemassa kuulumiset!

   Poista
 2. Aika samaan tahtiin täälläkin tunnutaan kehittyvän :) Tuntuu hurjalta teidän paino ja pituus , kun meidän minivauva oli nyt viime viikolla 58.5cm ja painoi 4250g :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih,aika mutantti tuo meiän murunen on....tosin esikoinen oli samassa iässä vieläkin suurempi,painavampi sekä pitempi.

   Poista
 3. Kiva kuulla teidän kuulumisia pitkästä aikaa. Pitäis telläkin päivittää pikapuoliin blogia.

  Oon kuullut, että se pituuskasvu pikkusen hyytyy jossain vaiheessa, oliskohan sitten nyt?

  Käy ihan kateeksi kun olet niin reipas ja liikut pitkiä pätkiä päivittäin.. Minen jaksa! On kyllä virtaa puuhastella sisällä kaikkea kodinhoitohommaa, mutta liikunta sananakin kuulostaa kirosanalta.. :)

  Täällä muuten pakkasta tänä aamuna -28 astetta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyrr...kylläpäs siellä on kylymä.Täälläkin nyt yöpakkaset -20 mut päivisin on jo,sanoisinko auringon lämmittämää.Mulla on oma kone nyt rikki ja joudun taistelemaan näistä konevuoroista mieheni koneen kanssa....vähän jäänyt kirjoittelu!

   Poista
 4. Hei, sinulle on haaste blogissani http://jalkelainen.blogspot.fi/2013/03/haastehommia-1111.html !

  ps. Miten jaksat kävellä niin pitkiä matkoja, itselläkin se 3 kk katkonukkuja ja tuntuu että oon ihan poikkihalkirikki, ettei jaksa pitkiä lenkkejäkään kävellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta,niistä tykkään!Kävelen osittain pakostakin,koira pääsee lekille ja murunen ei tahdo nukkua muuten kuin vaunuillessa...kummasti se piristää!Samoin koen että voin hyvällä mielin mässytellä herkkuja(suklaa!!) kun vähän liikutan ahteriani eteenpäin =)

   Poista