torstai 15. maaliskuuta 2012

Muumit...

Nyt on ihan pakko repiä jostain aikaa ja päivittää tää blogi,kuka nyt kevään kynnyksellä haluaa katsella joulupipareiden kuvia,yök!Roimasti olisi kuulumisiakin mutta kun tuo blogitauko venynyt ei enää tiiä mistä aloittais...pikkuhiljaa.Ihan ensiksi haluun esitellä mun uudet Muumi-ihanuudet;Hurraa ja Mymmelin äiti-muki.Muumiperhe-kaapisto on kasvanut nyt kolmella kupposella tämän vuoden puolella,sain myös hommattua itelleni iltapurjehdus-mukin todella edullisesti.Kauheeta tämmöinen hurahtaminen mutta on ne vaan niin ihania,nuo muumit <3 Kaunista torstaita kaikille!

3 kommenttia:

 1. Ja mulla ei oo vielä kumpaakaan noista, pari viikkoa sit ostin sentään sen talvimukin :o

  Toi mymmelin äiti on kyllä ihanin pitkään aikaan <3

  VastaaPoista
 2. Miekin keräillyt noita muumimukeja. Nyt olen miettinyt, että voisin viedä ne mökille käyttöön ja kotiin hommata jotain muuta. Ovat juuri sopivan kokoiset niin mehun kuin kahvinkin juontiin :)

  VastaaPoista
 3. Niin,mä en ihan heti kyllä ihastunut tuohon Mymmelin äitiin,liekö johtunut väristä mut njääh,ihana se on! =)Mä juoksin sen perään muutamia kertoja,prisman nettisivuilta kun kuppi löyty muttei kuitenkaan ollut kauppoihin päässyt ajoillaan.Enskuun tuleva kuppi on kans aika söpsökkä...primadonna.Hurraan tilasin MyIittalasta,helmikuussa kun postikulut olivat 0 e.

  VastaaPoista