sunnuntai 14. elokuuta 2011

Sunnuntai aamua

Meillä alkaa sit huomenna virallinen arki,lapset vihdoinkin takas koulun penkille...jesjes.Oma koulu läheneekin sit loppuaan,viimeviikolla olikin viimeinen tentti,enää puuttuu työelämä projektin loppuunvienti ja viimoinen näyttö,ei paha ollenkaan!Mutta mitäs mää sitten...?opiskeleminen on ollut ääreis innostavaa ja ihanaa,jotain opiskeltavaa olis kehitettävä työnoheksi.
Lasten kanssa ollaan käyty vaateostoksilla, tytön kanssa pääsee helpolla mut tuon pojan 13 veen kanssa ei auta ku lykätä rahat kätöseen ja lähettää kauppoihin,no eipä se edes huoli mua enää mukaan mihinkään =(. Pojanklopilla on kuitenkin hyvä maku,eikä mun tarvii stressata mitä se rahalla tuo kotiin. Tytön kanssa on ihana shoppailla, sille vielä kelpaa melkein kaikki.
Muistaaks kukaan ku kerroin olleeni Ruisrockissa ohjaajana (ilmaiset liput,sapuskat ym tarjottavat)..hieman ällistyin kun työpaikan seinälle oli ilmestynyt mulle kirjekuori,joka sisälsi sitten 2 kipaletta lahjakortteja siitä hyvästä että olin osallistunut moiseen projektiin,kyllä lämmitti mieltä vaikka oikeesti se osallistuminen koko touhuun jo oli riittävästi antoisaa!
Kerrankin oikeassa paikassa oikeaan aikaan..nimittäin yllä olevassa ihana tuolivanhus,jota isukki oli juuri raahaamassa kaatikselle kun ajattelin käydä piipahtamassa ja morjenstamassa.Tuolivanhus löysi kaatiksen sijasta kodin meiän huushollista. =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti